O nama

Tvrtka Zemljomjer d.o.o.  je registrirana za obavljanje geodetskih djelatnosti te posluje na prostoru cijele Republike Hrvatske. Osnovana je  u lipnju 1990. godine kao obrt sa sjedištem u Vinkovcima.
12.06.1992. godine obrt je preregistriran u tvrtku Zemljomjer s.p.o. za projektiranje i geodetske usluge, a 04.12.1995. u Zemljomjer d.o.o. za projektiranje i geodetske usluge.
Tvrtka neprekidno djeluje do danas i uspješno se bavi geodetskim poslovima.
Osnivač tvrtke je Željko Grgić, ovlašteni inženjer geodezije s dugogodišnjim iskustvom rada na različitim poslovima iz oblasti geodezije.
1996.godine sjedište firme je preseljeno u vlastite prostorije na današnju lokaciju, Vinkovci, Glagoljaška 35.
PriznanjeTvrtka je tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja dobila mnoga priznanja za svoj rad, a posebno smo ponosni na priznanje dobiveno 2012. godine od Hrvatske gospodarske komore povodom 20 godina postojanja  te iznimnog doprinosa razvitku hrvatskog gospodarstva.
Tvrtka Zemljomjer d.o.o. je izvodila radove širom teritorija Republike Hrvatske i postala jedna od vodećih tvrtki u Vukovarsko-srijemskoj županiji.
Raspolažemo stručno osposobljenim timom kao i najsuvremenijom geodetskom opremom i softverskim aplikacijama. Isto tako stalno pratimo razvoj novih tehnologija na tržištu, kao i nove trendove i inovacije u našem poslu.
Suvremena tehnologija, stručan pristup i iskustvo su značajke koje najbolje opisuju tvrtku Zemljomjer d.o.o..
Kao dokaz navedenih tvrdnji je iznimno velik broj stranaka i poslovnih suradnika s kojima smo tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja surađivali.
Posjedujemo ovlaštenje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije kao i  suglasnost Državne geodetske uprave za obavljanje poslova izmjere i katastra nekretnina.
Za svaki vaš problem i pitanje mi imamo rješenje i odgovor.
Zato nam se obratite i mi ćemo opravdati ukazano povjerenje.
Naši savjeti su besplatni, a zadovoljni korisnici su cilj našeg djelovanja.